miercuri, 3 iulie 2013

Scrisoare pentru Sophie

La multi ani Sophie, copil frumos si scump.
Am aflat ca azi e ziua ta si implinesti 7 anisori.

Desi tu nu ma cunosti, eu de cand am aflat despre tine iti sunt alaturi cu tot sufletul meu. Stiu ca treci prin greutati prea mari pentru varsta ta si daca tristetea iti cuprinde adeseori frumosul chip, sa sti ca te inteleg.
Cu toate ca esti departe de mine as fi vrut sa iti trimit un cadou care sa te bucure cu adevarat.

Ti-as fi daruit o mama care sa te iubeasca si sa te ocroteasca, sa te alinte si sa iti spuna povesti, sa iti arate ca pentru ea tu esti o printesa minunata. dar nu imi sta in putere sa fac asta.
Ti-as fi daruit o petrecere frumoasa de ziua ta. cu multe baloane colorate, flori, si copii care sa iti devina prieteni. Mi te imaginez vesela, zburdalnica si senina, facand ce vrei tu.
Ti-as fi daruit o bagheta magica asa cum au zanele sau un inel fermecat sa faci ce vraji vrei tu si sa iti poti indeplinii dorintele. dar nici asta nu pot.
Ti-am daruit doar o felicitare. si multe rugaciuni. Sper sa ajunga la tine. si felicitarea si rugaciunile. Deocamdata doar atat pot.

Astept ziua in care vei fi fericita si libera. Ma rog ca acea zi sa vina mai repede. Stiu ca va veni.
Pana atunci iti trimit un inger. El iti va aduce multe scrisori si iti va spune ca sunt multi oameni care te iubesc si se gandesc la tine. El iti va spune ca esti minunata si curajoasa.
Pana in ziua cand copilaria ta se va transforma in ceva frumos si durerile se vor transforma in bucurii, te imbratisez virtual.


Poate ati aflat deja de prin alte parti ca astazi e ziua Sophiei. Implineste 7 ani. La cei 7 ani ai sai a avut mult mai multe greutati decat alti copii de varsta ei.
Va rog, daca nu e prea mult, si stiu ca nu e, faceti-i un cadou virtual.

Aici este o petitie care se vrea semnata de cat mai multe persoane.
http://www.avaaz.org/en/petition/Place_Sophie_in_a_SAFE_environment/
Cand intru pe Avaaz si vad ca de-abia cresc cifrele alea imi vine sa urlu intr-un megafon: SEMNATI SI DATI MAI DEPARTE.

Cei care aveti facebook si vreti sa ii lasati o urare de ziua ei o puteti face pe pagina evenimentului
https://www.facebook.com/events/487507254659260/

Pe blogul SaveSophieNow ii puteti transmite mesajele voastre in comentarii

Tot pe facebook este deschis un bazar virtual destinat strangerii de fonduri in scopul salvarii Sophiei din situatia in care este acum.
Puteti dona bani cumparand obiecte expuse in acest bazar sau puteti dona obiecte spre vanzare. Banii vor fi folositi pe cheltuielile juridice.

Un comentariu:

  1. Ai o leapsa mai altfel de la mine http://nimicurifantezii.blogspot.ro/2013/07/open-your-heart.html . O seara minunata in continuare!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...