vineri, 27 ianuarie 2012

1 an de blogging

Am revenit si eu dupa o absenta de cateva zile din lumea virtuala. Din cand in cand impart cablul de internet cu inca cineva asa ca al meu calculator ia pauza si nu are nimic de obiectat. Desi nu am mai scris demult ceva de la mine ci doar v-am pus filmulte salvate in calculator care mi-au placut mie mult sau articole primite prin email, am atatea de impartasit cu voi incat abia astept sa termin sesiunea si ma rog ca pana atunci sa nu uit ce-am de zis :))
Peste cateva zile, mai precis in ultima zi a lunii, blogul meu implineste 1 an asa ca in curand o sa dau startul unui giveaway cu aceasta ocazie.

Dar pana atunci o sa va spun ce a insemnat ptr mine acest prim an de blogging.
In primul rand am cunoscut multi oameni frumosi cu un har deosebit in a povesti despre viata lor personala sau aspiratiile lor, cu talente deosebite (handmade, homemade, bucatareli) sau cu inclinatii spre o viata sanatoasa. Chiar am invatat multe lucruri de la voi, m-ati amuzat, m-ati facut sa plang, mi-ati dat lectii de viata. Pe cea mai mare parte dintre voi v-am cunoscut ca ati dat voi de mine deoarece eu nu prea am timp sa ma plimb pe internet decat daca caut ceva anume - daca ati vedea cateva zile din viata mea m-ati aproba :)

Cea mai multi dintre voi ati venit pe aici printre nori datorita postarilor mele despre alaptare, sau a giveawayului cu keratina dar si a retetelor (in special cele naturale) si articolelor despre copii. Locurile de unde mi-au venit cei mai multi cititori au fost atasatlasanulmamei, alexcreste si facebook :)
Comentariile voastre m-au bucurat deoarece eu sunt o fiinta care-mi place sa comunic (cu unii dintre voi conversez mai mult pe email ptr o mai mare libertate) si imi place sa primesc feedback. Am avut onoarea pe unii dintre voi sa va intalnesc si personal si sa va imbratisez iar pe cei care nu v-am intalnit inca sper ca la trecerea voastra prin Timisoara sa imi dati de veste.

Spuneam ca in cautare de ceva nou pe internet nu prea pornesc si totusi cumva am dat eu de voi, cei care v-ati trezit cu mine pe blogurile voastre si n-ati stiut de ce :) Pe cele care v-am descoperit eu, v-am gasit datorita blogrolului de pe alt blog sau a comentariilor de acolo. Cand gasesc un blog care are articole frumoase, imi place sa stiu ce fel de persoana se afla in spatele lui si ce relatii are. Asa ca pe langa articole mai citesc si comentarile aferente si dau de alte persoane frumoase (sau nu), si ma uit in lista de bloguri ptr a afla pe cine promoveaza. Si uite asa mi-am largit eu cercul de cunostinte virtuale gasind oameni cu valori asemanatoare mie. Eu de obicei imi place sa comenteez atunci cand am timp, si consider ca am de spus ceva insa daca comentez de 3, 4 ori pe un blog si nu mi se raspunde o iau ca pe o neacceptare si nu mai insist.

Nu cred ca am un blog reprezentativ ptr un anume domeniu nici n-am plecat pe ideea asta; doar aveam prea multe de spus si spatiu prea putin ;)
Nu stiam ce-o sa ma astepte, nici ce rezultate o sa am, nici daca voi reusi sa intretin spatiul acesta intr-un fel care sa nici nu imi ma dea viata peste cap dar nici sa devina un loc de pierdere de timp sau dezagreabil.
Majoritatea articolelor au fost din experienta mea personala, gandurile si preferintele mele, lucruri in care eu cred sau le-am testat. Deci mi-am expus aici o parte din viata mea si din valorile mele. Am pus si articole care nu mi-au apartinut insa am mentionat sursa si le-am pus aici ptr ca erau prea frumoase ca sa nu vi le arat si voua si oricat m-as fi straduit n-as fi reusit eu sa le scriu mai frumos decat erau deja scrise.

Va multumesc tuturor si va doresc un weekend binecuvantat.

30 de comentarii:

  1. Succes in sesiune sakura si la multi ani bloguletului tau. Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
  2. La multi ani, draguta, iti doresc cat mai multa disponibilitate, timp liber si inspiratie pentru scris!
    Si eu ma bucur ca te-am decoperit (sau tu pe mine, nu conteaza), am avut o gramada de lucruri de invatat de la tine si cu siguranta inca voi mai avea.

    Te pup si de imbratisez cu drag (si te astept cu lista :P)!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Simona :)) eu.. pe tine ;)

      Timp liber daca se poate, da' mai mult asa, ca sa mai dau si la altii :)

      Ștergere
  3. Felicitari pentru aniversare si multi ani inainte. Iti multumesc ca prin periplurile printre bloguri mai treci si pe la mine, imi fac placere vizitele tale si te mai astept cand ai timp. Mie imi place diversitatea postarilor tale, se vede cand cineva scrie despre subiecte importante pentru sine si se transmite acea pasiune si cititorilor.
    Iarta-ma ca nu comentez mai des - lipsa de timp/se blocheaza formularul pe IE/Mozilla sau se blocheaza Word-ul meu, adica pur si simplu nu am cuvinte :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) Blueroses multumesc de cuvintele frumoase.
      sunt sigura ca fiecare scrie despre ce i se pare important la momentul respectiv.
      Sa fi iubita :*

      Ștergere
  4. La multi ani!iti doresc cat mai multa inspiratie:)

    RăspundețiȘtergere
  5. La multi ani! te pup si keep up the good work :)

    RăspundețiȘtergere
  6. la cat mai multi ani de blogareala! Eu am trecut de aniversarea a 3 ani si sunt la fel de incantata ce beneficii(in oameni faini) mi-a adus.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oaaaw. 3 ani... eu sunt boboaca :)
      da. oamenii sunt adevarate premii. bonus ce invatam unii de la altii

      Ștergere
  7. Multumesc ca existi! Esti sursa de inspiratie pentru mine in multe domenii. Esti o persoana foarte faina! Iti citesc fiecare postare, chiar daca comentez foarte rar.
    La multi ani blogului tau!
    Bafta in sesiune!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andreea multumesc si eu tie ca te-am cunoscut. de fapt, ca v-am cunocut ;)
      Peste ceva timp ne vedem in formatie completa ;)

      Ștergere
  8. La multi ani de blogging! Vad ca trebuie sa dai un ceai :)))))

    Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vaaai Raluca.. Un ceai?
      Pai eu vroiam sa-ti ofer un tort. mare, bun, frumos :)
      Dar as putea sa-ti ofer si un ceai. Va trebui sa alegi. dintre ceai de iasomie+rooibos, ghimbir+scortisoara sau macese+busuioc.
      cu miere sau zahar brun? :)

      Ștergere
  9. Ah deci am ratat un tort :))

    Imi place la nebunie ceaiul verde cu iasomie, si si rooibosul, asa ca aleg rooibos cu iasomie :D. Neindulcit :D

    RăspundețiȘtergere
  10. :)) nu. n-ai ratat. dar aveam eu in plan un tort cu dedicatie.
    neindulcit ramane. iti pregatesc si 2 felii de limes si un hidromasaj la picioare ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. draga mea,iti doresc sa mergi inainte cu curaj,te pup,blogisto!

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu pot sa trec pe-aici fara sa nu las un mesaj de bine.....Chiar daca esti boboc, si eu mi te asemui cu unul de floare, sigur vei ajunge sa infloresti frumos, iar toate ideile tale si toate simtirile expuse in randuri scrise cu suflet vor imprastia mireasma catre cei care stiu sa te ,,miroase,,.
    La multi ani!.......si cat mai multe subiecte cu suflet sa ne oferi.
    Cristina...........acea Cristina.
    Bafta la examene!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cristinaa ce frumos vorbesti despre mine :*
      Am nevoie de tine.
      Am probleme cu messenger-ul. dar trebuie sa-ti trimit cumva un doc. sa mi-l verifici tu. un proiect de lectie. crezi ca poti sa ma ajuti?

      Ștergere
  13. Sigur ca pot.......insa daca reusesti astazi pana pe la ora 18, apoi nu mai am acces la calculator.......acasa nu am calculator si de aceea intru sporadic....eu acum sunt online, incearca ....Cristina

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ti-am trimis mail. sper sa fi trimis la tine si nu la alta Cristina :)

      Ștergere
  14. foarte frumoase cuvinte , multe articole inainte...ma bucut ca ne-am cunoscut...eu am ajuns la tine , pentru ca iubesc norii...aceia albi , pufosi :)...apoi , am descoperit multe alte lucruri comune...chiar daca diferenta de varsta este destul de mare intre noi si distanta la fel de mare :)
    ..succes la examene , sunt convinsa ca nu exista probleme !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ma bucur Coco. Diferenta de varsta nu se pune. ai sa vezi ;)
      si nici distanta nu se pune. La Constanta ne-am petrecut de 2 ori concediul. acolo s-a nascut sotul meu ;)
      Asa ca o sa ne vedem curand. hihi :))

      Ștergere
  15. La multi ani si la cat mai multe postari

    RăspundețiȘtergere
  16. La multi ani!!! Si la cat mai multe postari!

    RăspundețiȘtergere

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...